Referenties

  Dit zeggen de bedrijven die reeds te gast waren in onze vergaderaccommodatie.

  De afgelopen week waren wij te gast in de Vlaamse schuur. Het verblijf was boven verwachting goed: niet alleen de kamers waren zeer ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Alle ruimtes waren ook sfeervol ingericht, aangenaam van temperatuur, praktisch en voorzien van alles wat je nodig hebt om te verblijven of om, zoals in ons geval, een training te geven.

  De locatie is prachtig gelegen, één stap buiten de deur en je zit in een geweldig mooi natuurlijk gebied met velden en bossen. Tot slot waren de gastvrouwen Jacqueline en Francine zo geweldig, dat iedereen zich vanaf het eerste moment “thuis” voelde. Aan alles werd gedacht en met iedereen werd rekening gehouden. Alle maaltijden waren van zeer goede kwaliteit en vers bereid en steeds stipt op tijd bezorgd en afgeruimd. We hopen hier weer snel terug te komen.

  In maart 2022 organiseerden 3 coaches een sabbatical tweedaagse met 8 Landmacht militairen van de 13e Lichte Brigade uit Oirschot. Het thema was: leren op tijd te stoppen, terwijl we zo gewend zijn om door te gaan waar anderen stoppen. De Vlaamsche Schuur en de omgeving van Landgoed de Hoevens vormden het perfecte decor voor de deelnemers om even stil te staan, te reflecteren en bewust te worden. Een van de deelnemers was een typische hyperactieve militaire alleskunner. Hij zei achteraf: “deze locatie dwong mij echt tot ander gedrag”. Coaches en deelnemers danken Jacqueline en collega’s van Landgoed de Hoevens voor de uitstekende verzorging en het opgaan in de flow van onze tweedaagse.

  Afgelopen donderdag en vrijdag, 14 en 15 mei, zijn we eindelijk weer met het team bij elkaar gekomen in de Vlaamse Schuur op Landgoed De Hoevens. Wat een prachtige locatie, midden in de natuur! En volledig Corona proof! Dankzij de grote ruimtes, zowel binnen als buiten, kon de 1,5 afstand goed bewaakt worden. Ook waren er voldoende hygiëne maatregelen. Het was een enorm succes!

  We maken als ENGIE al enige jaren gebruik van de unieke vergaderlocatie op Landgoed De Hoevens. Het is een schitterende boerderij gelegen in een mooie en groene omgeving. De locatie is voorzien van een in tweeën op te delen binnenruimte met een prettige sfeer, beide voorzien van een grote vergadertafel, keuken en diverse zitjes. Bij mooi weer is er een buitenplek met terras en voor de sportievelingen een mogelijkheid om te tafeltennissen of te jeu de boulen. Rondom de boerderij is voldoende gelegenheid om een heerlijke wandeling te maken.

  Gedurende het verblijf zorgt gastvrouw Rian op een zeer prettige manier dat het ons aan niets ontbreekt. Zij zorgt zowel voor de inwendige mens als ook voor het feit dat alles weer klaarstaat. De slaapkamers zijn zeer netjes en van alle gemakken voorzien.