Faciliteiten

  Staanplaatsen
  De Hoevens biedt 40 ruime staanplaatsen op een open weide, omsloten door bomen. Dat is niet alleen heel sfeervol maar ook kindvriendelijk. Je kunt hier terecht met je tent, caravan of (kleine) camper. De staanplaatsen op het hoofdveld zijn voorzien van een elektra-aansluiting. Er zijn geen seizoenplaatsen beschikbaar. Klik hier voor de plattegrond van het natuurkampeerterrein.

  Tentplaatsen
  “Echte” tent-kampeerders met een kleine tent (tot max. 14m2) kunnen naast een verblijf op het hoofdveld ook kiezen voor het tentenveld of trekkersveld. Deze velden bieden een prachtig uitzicht op de omliggende landerijen en bossen, maar hebben geen elektra. Passanten hoeven niet te reserveren: er is altijd plaats voor gasten met een kleine tent.

  Blokhutten
  Voor wie het buitenleven wil combineren met comfort is een overnachting in één van de 5 blokhutten een aanrader (4-5 personen). De blokhutten beschikken over een stapelbed, keukentje met koelkast, kookvoorziening en stromend water. Vanaf de picknicktafel geniet je van het prachtige uitzicht. Nabij de blokhutten ligt het sanitaire gebouw. Er is ook een blokhut (met eigen MiVa WC) voor minder-valide gasten aanwezig.

  Natuurlijke zwem- en visvijver
  Zin in een verfrissende duik? Verscholen in de bossen ligt, vlakbij het natuurkampeerterrein, een natuurlijke zwem- en visvijver met ligweide. Kinderen kunnen hier, onder toezicht van de ouders, naar hartenlust spetteren en spelen. In het voorste gedeelte mag gezwommen worden. Het achterste gedeelte is voor de vissers. De kwaliteit van het water in deze vijver wordt regelmatig gecontroleerd.

  Sanitaire voorzieningen
  Er zijn op het natuurkampeerterrein 2 sanitaire gebouwen met de volgende voorzieningen:

  • Douches met warm water (vrij te gebruiken)
  • Babyverzorgingsplaats met babybadje
  • MiVa badkamer
  • Wasbakken met koud en warm water
  • Afwasplaats voor de vaat en handwas
  • Legingsplaats voor chemische toiletten

  Overige voorzieningen
  – Elektriciteit (op alle kampeerplaatsen op het hoofdveld, max 4 Amp).
  – Wi-Fi internet
  – Picknickplaats met 4-pits kooktoestel
  – Koelkasten en vriezer
  – Centrifuge

  Reglement, annulerings- en betalingsvoorwaarden
  Tijdens je verblijf verwachten we dat je je houdt aan ons Reglement. Zo blijft het natuurkampeerterrein een fijne plek voor mens en natuur. Op je reservering zijn onze Betaling – en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

  Van alle gemakken voorzien