Overnachten

  TIJDENS JE VERBLIJF GELDEN DE RIVM-MAATREGELEN TER VOORKOMING VAN HET COVID-19 VIRUS.

  Je hebt op De Hoevens de keuze uit verschillende typen staanplaatsen. Of kies voor het gemak van een volledig ingerichte huurtent!
  Klik hier voor de plattegrond van het natuurkampeerterrein.

  Staanplaats Basis
  Een ruime staanplaats van 120m2, geschikt voor caravan, (kleine) camper en tent. Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting.
  Gelegen op een open weide, omsloten door bomen als langs de bosrand met uitzicht op een omsloten weide.

  Staanplaats Comfort
  Een ruime staanplaats van 150m2, geschikt voor een tent. Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting, waterpunt en picknicktafel.
  Gelegen langs de bosrand met prachtig uitzicht op de omliggende weides en de zwemvijver.

  Staanplaats Kleine tent
  Een knusse staanplaats van 85m2 voor “echte” tent-kampeerders met een kleine tent (tot max. 14m2). Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting.
  Gelegen op een tentenveld met prachtig uitzicht op de omliggende landerijen en bossen. Trekkers zijn hier altijd welkom en hoeven niet te reserveren.

  Ingerichte huurtenten i.s.m. Holland Tent (van 13 mei t/m 10 september 2021)
  Kamperen zonder een tent mee te nemen? Dat kan! De Hoevens biedt i.s.m. Holland Tent 3 compleet ingerichte De Waard tenten (model Stormmeeuw). Bij de inrichting is aan alles gedacht: een koelkastje, kooktoestel, keukeninventaris, tafel met stoelen, elektrisch kacheltje, matrassen met lattenbodem en voor de kinderen zelfs een goed gevulde speelgoedkist. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn slaapzakken, hoeslakens, kussens, handdoeken en theedoeken.
  Klik hier voor de Inventarislijst.

  De huurtenten staan op een Staanplaats Comfort met eigen elektra en waterpunt. Vanaf de picknicktafel geniet je van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte weide. Nabij de huurtenten ligt het sanitair gebouw.
  Benieuwd hoe de tent eruit ziet? Kijk dan bij onze Fotogalerij.

  De tenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen vanaf 4 jaar of ouder. Indien nodig kan een bijzettent bij gereserveerd worden met 2 extra slaapplaatsen (eigen luchtbed meenemen). Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor vertrek dient de huurtent schoongemaakt en opgeruimd te worden achtergelaten.

  Reglement, annulerings- en betalingsvoorwaarden
  Tijdens je verblijf verwachten we dat je je houdt aan ons Reglement. Zo blijft het natuurkampeerterrein een fijne plek voor mens en natuur. Op je reservering zijn onze Betaling – en annuleringsvoorwaarden camping 2021

  Van alle gemakken voorzien