Overnachten

  Je hebt op De Hoevens de keuze uit verschillende typen staanplaatsen. Klik hier voor de plattegrond van het natuurkampeerterrein.

  Staanplaats Basis
  Een ruime staanplaats van 120m2, geschikt voor caravan, (kleine) camper en tent. Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting.
  Gelegen op een open weide, omsloten door bomen als langs de bosrand met uitzicht op een omsloten weide.

  Staanplaats Comfort
  Een ruime staanplaats van 150m2, geschikt voor een tent. Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting, waterpunt en picknicktafel.
  Gelegen langs de bosrand met prachtig uitzicht op de omliggende weides en de zwemvijver.

  Staanplaats Kleine tent
  Een knusse staanplaats van 85m2 voor “echte” tent-kampeerders met een kleine tent (tot max. 14m2). Deze staanplaats beschikt over een eigen elektra aansluiting. Gelegen op een tentenveld met prachtig uitzicht op de omliggende landerijen en bossen.

  Trekkersveld
  Kom je te voet of met de fiets en blijf je max. 2 nachten dan hoef je niet persé te reserveren. Wij hebben altijd een plaatsje voor je vrij. Bij drukte kan het zijn dat je wat verder van de voorzieningen af staat met je tent.

  Huisdieren zijn welkom
  Op ons natuurkampeerterrein zijn maximaal 2 huisdieren per staanplaats welkom zijn, mits aangelijnd en ze geen overlast veroorzaken voor de overige gasten.

  Reglement, annulerings- en betalingsvoorwaarden
  Tijdens je verblijf verwachten we dat je je houdt aan ons Reglement en huisregels. Zo blijft het natuurkampeerterrein een fijne plek voor mens en natuur. Op je reservering zijn onze Betaling – en annuleringsvoorwaarden

  Van alle gemakken voorzien