Activiteiten

  Tuin met terras en speelveld
  Beide accommodaties in de Vlaamse schuur beschikken over een eigen terras. Hier geniet je van een ontbijt in de ochtendzon met uitzicht op de omliggende weilanden. Ook kan er gebarbecued worden. Bij het terras ligt een speelveld met jeu de boulesbaan en tafeltennistafel.

  Natuurlijke zwemvijver
  Zin in een verfrissende duik? Verscholen in de bossen ligt, vlakbij het natuurkampeerterrein, een natuurlijke zwemvijver met ligweide. Ook kinderen kunnen hier naar hartenlust spetteren en spelen. De kwaliteit van het water in deze zwemvijver wordt regelmatig gecontroleerd.

  Ezelwandelingen
  Kies voor een unieke wandelbeleving en ga ezelwandelen op De Hoevens. Je kunt een ezelwandeling voor 2 uur, 4 uur of voor een hele dag reserveren. Ook zijn er meerdaagse wandelarrangementen te boeken. Klik hier voor meer informatie.

  Wandelen en fietsen
  De prachtige natuur en paradijselijke stilte nodigen uit voor het maken van een wandeling. Zowel het wandel- als fietsknooppuntensysteem lopen over en nabij het landgoed. Zin om een fietstocht te maken? Op De Hoevens worden ook fietsen verhuurd (€ 9,50 p.p.p.d). Ook zijn er verschillende wandel- en fietsroutes te koop. Zelf je wandel- of fietsroute in de omgeving van De Hoevens uitstippelen? Dat kan via RoutesinBrabant.nl

  Groepsactiviteiten
  Speciale voor families en vriendengroepen biedt De Hoevens een afwisselend programma aan groepsactiviteiten aan. Bijvoorbeeld een natuurwandeling o.l.v. een gids of een workshop schilderen in de natuur. Kijk voor onze mogelijkheden in de Workshopbrochure

  Steden en attractieparken
  Landgoed de Hoevens ligt op 25 minuten rijden van steden als Breda, Tilburg en Turnhout. Hier kunt u winkelen, musea bezoeken of genieten van een terrasje.
  Ook attractiepark ‘De Efteling’ en safaripark en speelland ‘De Beekse Bergen’ zijn vlakbij.
  Kijk voor leuke uit-tips in de omgeving op:
  www.toerismealphen-chaam.nl
  www.vvvtilburg.nl
  www.toerismebaarle.com