Activiteiten

  IN VERBAND MET HET COVID19-VIRUS IS ONZE DIENSTVERLENING ANDERS DAN JE VAN ONS GEWEND BENT. Kijk hier voor de mogelijkheden die we momenteel kunnen en mogen bieden m.b.t. de RIVM-maatregelen.

  Natuurlijke zwemvijver
  Zin in een verfrissende duik? Verscholen in de bossen ligt, vlakbij het natuurkampeerterrein, een natuurlijke zwemvijver met ligweide. Ook kinderen kunnen hier naar hartenlust spetteren en spelen. De kwaliteit van het water in deze zwemvijver wordt regelmatig gecontroleerd.

  Wandelen en fietsen
  De prachtige natuur en paradijselijke stilte nodigen uit voor het maken van een wandeling. Zowel het wandel- als fietsknooppuntensysteem lopen over en nabij het landgoed. Fietsen huur je bij de lokale fietsenmaker. Ook zijn er verschillende wandel- en fietsroutes te koop. Zelf je wandel- of fietsroute in de omgeving van De Hoevens uitstippelen? Dat kan via RoutesinBrabant.nl

  Groepsactiviteiten
  Speciale voor families en vriendengroepen biedt De Hoevens een afwisselend programma aan groepsactiviteiten aan. Bijvoorbeeld een natuurwandeling o.l.v. een gids, yogales of een workshop schilderen in de natuur. Kijk voor onze mogelijkheden in de Workshopbrochure

  Steden en attractieparken
  Landgoed de Hoevens ligt op 25 minuten rijden van steden als Breda, Tilburg en Turnhout. Hier kunt u winkelen, musea bezoeken of genieten van een terrasje.
  Ook attractiepark ‘De Efteling’ en safaripark en speelland ‘De Beekse Bergen’ zijn vlakbij.
  Kijk voor leuke uit-tips in de omgeving op:
  www.toerismebaronie.nl
  www.vvvtilburg.nl
  www.toerismebaarle.com
  www.visitbrabant.nl