Nieuws

  9-9-2021 Bezoek De Hoevens tijdens Citta Slow Sunday
  Op zondag 26 september is het Cittaslow Sunday. In de gemeente Alphen-Chaam en in Riel kun je diverse Cittaslow Supporters bezoeken. Ook De Hoevens doet mee! Start je landgoedbeleving vanaf het natuurkampeerterrein en wandel over het landgoed. Ook onze afscheids- en stiltelocatie ‘De Eik’ is geopend. Bij terugkomst wacht een glaasje vlierbloesemranja én een gezonde traktatie op je. Kijk hier voor meer informatie.

  07-06-2021 Volledig ingerichte huurtenten
  Ook dit seizoen biedt ons natuurkampeerterrein volledig ingerichte huurtenten aan (i.s.m. Holland Tent). Deze De Waard tenten (model Stormmeeuw) staan op prachtige ruime plaatsen met eigen waterpunt en elektra en zijn van alle gemakken voorzien: een campingkeukentje met inventaris, lattenbodem met matrassen, tuinsetje en speelgoedkist.

  11-09-2019 Pulsar Inspiratieweken
  De Pulsar Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen die een individueel bezinningsproces op gang brengt. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat zo ver als jij zélf aangeeft. Je krijgt grip op wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert. Je verblijft deze week in groepsaccommodatie ‘De Vlaamse Schuur’ op De Hoevens. Kijk hier voor meer informatie: www.pulsarinspireert.nl

  01-07-2019 Jubileumwandelingen ‘100 jaar De Hoevens’
  Ter ere van het 100 jarig bestaan van De Hoevens worden er 3 mooie avondwandelingen georganiseerd over ons eeuwenoude landgoed. Een gids van heemkundekring ‘Carel van Roy’ uit Alphen vertelt je alles over de boeiende geschiedenis. Uiteraard wandel je langs de meest bijzondere plekjes, ook waar je normaal gesproken niet mag komen! Deelname is gratis, aanmelden hoeft niet.
  Data: 18 juli, 15 aug, 12 sept. van 18.30-20.30 uur
  Start: natuurkampeerterrein De Hoevens, Goorstraat (tegenover nr. 4) in Alphen.