Nieuws

  01-04-2020 Alle verblijfsaccommodaties dicht
  In verband met de maatregelen m.b.t. het Corona virus is het natuurkampeerterrein de hele maand april gesloten. De vergader- en groepsaccommodatie ‘De Vlaamse schuur’ alsmede B&B ‘t Bakhuis zijn ook in mei gesloten. Afhankelijk van de handhaving dan wel versoepeling van de overheidsmaatregelen bekijken we na deze periodes of alle verblijfsaccommodaties weer geopend kunnen worden.

  16-01-2020 Volledig ingerichte huurtenten
  Vanaf komend seizoen biedt ons natuurkampeerterrein volledig ingerichte huurtenten aan (i.s.m. Holland Tent). Deze De Waard tenten (model Stormmeeuw) staan op prachtige ruime plaatsen met eigen waterpunt en elektra en zijn van alle gemakken voorzien: een campingkeukentje met inventaris, lattenbodem met matrassen, tuinsetje en speelgoedkist. De huurtenten vervangen de blokhutten die altijd op de camping hebben gestaan en deze winter zijn afgebroken.

  11-09-2019 Pulsar Inspiratieweken
  De Pulsar Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen die een individueel bezinningsproces op gang brengt. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat zo ver als jij zélf aangeeft. Je krijgt grip op wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert. Je verblijft deze week in groepsaccommodatie ‘De Vlaamse Schuur’ op De Hoevens. Kijk hier voor meer informatie: www.pulsarinspireert.nl

  01-07-2019 Jubileumwandelingen ‘100 jaar De Hoevens’
  Ter ere van het 100 jarig bestaan van De Hoevens worden er 3 mooie avondwandelingen georganiseerd over ons eeuwenoude landgoed. Een gids van heemkundekring ‘Carel van Roy’ uit Alphen vertelt je alles over de boeiende geschiedenis. Uiteraard wandel je langs de meest bijzondere plekjes, ook waar je normaal gesproken niet mag komen! Deelname is gratis, aanmelden hoeft niet.
  Data: 18 juli, 15 aug, 12 sept. van 18.30-20.30 uur
  Start: natuurkampeerterrein De Hoevens, Goorstraat (tegenover nr. 4) in Alphen.