Nieuws

  09-03-2021 Wees welkom!
  Hoewel de Corona-maatregelen nog niet versoepeld zijn, mogen we gewoon gasten ontvangen op De Hoevens. Voor onze diverse locaties betekent dit het volgende:
  – Het natuurkampeerterrein is vanaf 1 april geopend voor gasten die alleen, met partner of gezin komen. Groepen zijn niet toegestaan.
  – In ‘De Vlaamse Schuur’ kun je met je gezin (tot max. 8 personen) terecht voor een verblijf in een luxe vakantiehuis.
  – In B&B ‘t Bakhuis geniet je van een romantisch samenzijn in je eigen natuurhuisje voor twee personen.
  – Bedrijven zijn van harte welkom voor hun zakelijke bijeenkomst in onze vergaderaccommodatie ‘De Vlaamse Schuur’.

  Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen en verwachten we ook van onze gasten dat de deze opvolgen. Dus, ben je toe aan even een andere omgeving, midden in de natuur? Wees welkom! Lees hier meer over de mogelijkheden die we momenteel mogen en kunnen bieden.

  16-01-2020 Volledig ingerichte huurtenten
  Vanaf komend seizoen biedt ons natuurkampeerterrein volledig ingerichte huurtenten aan (i.s.m. Holland Tent). Deze De Waard tenten (model Stormmeeuw) staan op prachtige ruime plaatsen met eigen waterpunt en elektra en zijn van alle gemakken voorzien: een campingkeukentje met inventaris, lattenbodem met matrassen, tuinsetje en speelgoedkist. De huurtenten vervangen de blokhutten die altijd op de camping hebben gestaan en deze winter zijn afgebroken.

  11-09-2019 Pulsar Inspiratieweken
  De Pulsar Inspiratieweek is een training van vijf aaneengesloten dagen die een individueel bezinningsproces op gang brengt. Je werkt met vragen rond thema’s die voor jou actueel zijn: Wat wil je? Waar wil je naar toe? Hoe geef je invulling en vorm aan de volgende fase in je levensloop of loopbaan? Het proces gaat zo ver als jij zélf aangeeft. Je krijgt grip op wie je bent, wat je wilt en wat je daarbij belemmert. Je verblijft deze week in groepsaccommodatie ‘De Vlaamse Schuur’ op De Hoevens. Kijk hier voor meer informatie: www.pulsarinspireert.nl

  01-07-2019 Jubileumwandelingen ‘100 jaar De Hoevens’
  Ter ere van het 100 jarig bestaan van De Hoevens worden er 3 mooie avondwandelingen georganiseerd over ons eeuwenoude landgoed. Een gids van heemkundekring ‘Carel van Roy’ uit Alphen vertelt je alles over de boeiende geschiedenis. Uiteraard wandel je langs de meest bijzondere plekjes, ook waar je normaal gesproken niet mag komen! Deelname is gratis, aanmelden hoeft niet.
  Data: 18 juli, 15 aug, 12 sept. van 18.30-20.30 uur
  Start: natuurkampeerterrein De Hoevens, Goorstraat (tegenover nr. 4) in Alphen.