Recensies

  Irmy en Rene Tegelen

  Dit jaar voor een ‘rustige’ Kerst gekozen. 1e keuze werd ’t Bakhuis; de beste keus! 1e indruk: dit is geen huisje, maar een ’thuisje’! We zouden het zo mee naar huis willen nemen. Gezellig, warm, knus, dat dus. We hadden een kerstboompje, kaarsjes, bloemen gekocht: overbodig, want dat alles was er ook! en dan het ontbijt: heerlijk, met alles wat we niet verwachtten. Zelfs kerstbrood.
  De rust: een verademing. De ligging: een stukje paradijs op aarde. Heel cliché, maar wat hebben we genoten! Dankjewel voor de goede zorgen en dat we hier een beleving van hebben kunnen maken.

  24-12-2019

  Marijn, Dayne en Wouter

  Ontzettend genoten in het knusse huisje met onze 1-jarige zoon. We hebben sneeuw, regen en zon gehad.

  31 januari 2019

  Roel & Liesbeth

  Toen we het gastenboek doorlazen schrokken we een beetje. Want de meeste gasten verbleven 2-4 dagen en wij hadden voor 2 weken geboekt. Was dat niet te lang? Nu we weg gaan weten we dat het een voorrecht was dat we zo lang mochten en konden blijven. We zijn echt tot rust gekomen. Met de hittegolf was het lekker koel slapen in het souterrain. En we zijn blij dat we na alle goede recensies ook de ontbijtmand vol verrassingen hadden besteld. Het leven is goed op het Brabantse land. Dank voor de goede zorgen. We gaan uitgerust terug naar ‘de grote stad’.

  6 augustus 2018