Spirit of Nature

  Landgoed De Hoevens fungeert als trainingslocatie voor de training ‘Spirit of Nature’ van Stichting NatuurWijs, opgericht door o.a. Irene van Lippe-Biesterveld. Deze stichting heeft als hoofddoel om bij kinderen en volwassenen bewustzijn te creëren voor de relatie tussen mens en natuur, en om hen die relatie zelf te laten ervaren. Dit realiseren zij door een lesprogramma voor natuuronderwijs op basisscholen en workshops en trainingen voor volwassenen aan te bieden. Eén van deze trainingen voor volwassenen is ‘ Spirit of Nature’.

  Over de training
  Tijdens de 8-daagse training ‘Spirit of Nature’ krijg je op een intuïtieve manier contact met alle elementen van de natuur zoals de planten, de dieren, het leven in het water, de bodem en de lucht.  Je krijgt werkvormen aangereikt die verdiepend en verbindend werken en je oefent met elkaar in het doen van meditaties, visualisaties en andere oefeningen. Uiteindelijk ontwikkel je zelf een programma voor een Spirit of Nature wandeling.

  De training is bedoeld voor natuurgidsen, wandelcoaches, NatuurWijzers, mensen die werkzaam zijn op het gebied van duurzaamheid. Ook mensen die dit voor hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling willen doen, zijn welkom.

  De training is opgebouwd uit 8 dagen waarvan 5 dagen gegeven worden op De Hoevens.
  Locatie: ‘De Vlaamse schuur’ – Landgoed de Hoevens
  Datum: 24 t/m 28 september 2018, er zijn nog plaatsen beschikbaar.
  Aanmelden: via deze link.