Natuurkampeerterrein

  Op zoek naar een bijzondere kampeerbelevenis in één van de mooiste natuurgebieden van Brabant? Verscholen in de bossen van het eeuwenoude landgoed De Hoevens ligt een rustiek en autovrij natuurkampeerterrein met 50 ruime kampeerplaatsen. Een heerlijke plek met de natuur als speeltuin voor jong én oud.


  Terwijl ouders genieten van een goed boek ravotten de kinderen in het speelbos. Of sprokkelen ze hout voor het kampvuur. Met mooi weer kan er naar hartlust gespetterd worden in onze natuurlijke zwem- en visvijver met strandje en ligweide. Toch een dagje naar een pretpark? De Efteling, De Beekse Bergen en Bobbejaanland liggen vlakbij.


  Wandelaars kunnen hun hart ophalen. De Hoevens maakt onderdeel uit van een aaneengesloten natuurgebied (8000ha) waar een uitgebreid netwerk van paden is aangelegd. Ook fietsers komen aan hun trekken. Dankzij het fietsknoopuntensysteem stippel je zelf je route uit door de grensregio en fiets je zo naar steden als Breda, Tilburg en Turnhout.
  Het natuurkampeerterrein is geopend van van 1 april tot 31 oktober 2023. In 2024 al vanaf 29 maart geopend!

  Voor wie is onze camping geschikt?
  – Voor gezinnen met kinderen t/m 12 jaar die genieten van het buitenleven
  – Voor rustzoekers (met name op doordeweekse dagen en buiten de schoolvakanties)
  – Voor wandelaars en fietsers

  Groepen >15 personen en gezinnen op zoek naar animatie kijken beter uit naar een andere camping. Dat geldt ook voor gezelschappen die een camping zoeken voor het vieren van een feestje.

  De Hoevens is een erkend Natuurkampeerterrein.
  Natuurkampeerterreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Kamperen midden in de natuur; dát is kamperen op een Natuurkampeerterrein. Wil je meer weten? Klik dan hier