Catering

  Goed en lekker eten is belangrijk, zeker als je nieuwe inspiratie op wilt doen of een lange vergadersessie voor de boeg hebt. In beide accommodaties is een grote open keuken aanwezig, voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het bereiden van een gezamenlijke maaltijd.

  Geen zin om zelf te koken? Wij nemen de zorg voor de maaltijden graag bij je uit handen en werken hiervoor samen met ‘Bij Wijze van Spijzen’.
  Ontbijten, lunchen, borrelen, dineren, picknicken of BBQ-en: alles wordt met veel smaak én verse seizoensproducten voor je bereid. Graag geven wij je alvast een voorproefje van onze mogelijkheden:

  • Ontbijtbuffet v.a. € 15,00 p.p. excl. BTW
  • Lunch v.a. € 17,75 p.p. excl. BTW
  • Dinerbuffet v.a. € 27,50 p.p. excl. BTW
  • BBQ v.a. € 21,75 p.p. excl. BTW

  Kijk in onze Cateringbrochure voor andere culinaire mogelijkheden (prijzen excl. BTW). Uiteraard werken wij graag een voorstel op maat voor je uit.

  Dranken
  Tijdens je verblijf zijn koffie en thee gratis. Fijnproevers kunnen tegen betaling genieten van Jura-koffie. In de koelkast van je vergaderlocatie staan dranken uit de streek klaar, o.a. het St. Jan’s roggebier dat wordt verbouwd op Landgoed de Hoevens, frisdranken en diverse biologische vruchtensappen.

  Catering met verse seizoensproducten