Voorzieningen

  Sanitair
  Verspreid over het terrein liggen 2 sanitair gebouwen. Hier zijn de volgende voorzieningen aanwezig

  – Douches met warm water
  – Familiebadkamer (tevens geschikt voor MiVa)
  – Babyverzorgingsplaats
  – Wasbakken (koud en warm water)
  – Afwasplaats voor vaat en handwas
  – Legingsplaats chemisch toilet

  Ook is er een Camper Verzorgingsplaats met loosplaats voor afvalwater en waterpunt met slang voor het vullen van de drinkwatertank.

  Camping Comfort App
  Wanneer is de receptie open? Waar kan ik lekker eten? Hoe bestel ik verse broodjes? Wat is het nummer van de huisartsenpost? Antwoord op deze en alle andere veel voorkomende vragen vind je in onze ‘Camping Comfort app’. Download de app voor je aankomst op De Hoevens zodat je goed geinformeerd bent.

  Broodjesservice
  Wij houden ervan om onze gasten te verwennen. Daarom bieden wij alle dagen van de week een broodjesservice aan. Wil je hier gebruik van maken? Geef je bestelling dan voor 20.00 uur ’s avonds aan ons door via de digitale bestellijst in onze ‘Camping Comfort app’. Het afhalen van de bestelde broodjes kan vanaf 09.00 uur bij de inforuimte in het ontvangstgebouw.

  Buitenkeuken & koelkast
  Geen zin om op een klein gaspitje te koken? Maak dan gebruik van onze sfeervolle open keuken met aanrecht, gasfornuis en picknicktafel. Ook zijn er verschillende koelkasten en een vriezer aanwezig waar je je boodschappen in koel houdt.

  Overdekte recreatieruimte & loungehoek
  In Nederland kan het ook wel eens regenen. Dan is het fijn als je je even kunt terug trekken in onze overdekte recreatieruimte voor een spelletje of een goed boek. Er is hier ook een ruim aanbod aan toeristisch foldermateriaal en routekaarten te vinden.
  Wees ook welkom in onze loungehoek: een gezellige plek waar je geniet van een goed boek en je drankje, met uitzicht op het hoofdveld en de zandbak.

  Elektra & Wifi
  Alle staanplaatsen op het natuurkampeerterrein beschikken over een elektra aansluiting (max 10 Amp). Verder kunnen onze gasten gebruik maken van gratis WiFi.

  Wasmachine & Droger
  Wie buiten speelt wordt vies. Je kunt op de daarvoor aangewezen plaats een handwasje doen. Maar er is ook een wasmachine met droger aanwezig waar wij tegen betaling voor jou je was doen.

  Eten wat de pot schaft
  Samen eten verbindt. Daarom organiseren we, bij voldoende animo, in de zomermaanden regelmatig een ‘Eten wat de pot schaft’ avond. Tijdens deze avond wordt er door Herbs & Spices een smaakvolle en gezonde maaltijd bereid. Je brengt je eigen tafel, stoel, bord, bestek en drinken mee en schuift aan voor een gezamenlijke maaltijd. Wil je mee eten dan kun je je aanmelden bij de campingbeheerder of via camping@dehoevens.nl

  Gratis digitale leesmap
  Tijdens jouw verblijf op De Hoevens heb je gratis en onbeperkt toegang tot de Wait app. Hier download je de populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken!