Voorzieningen

  Sanitair
  Verspreid over het terrein liggen 2 sanitair gebouwen, waarvan er in 2019 één geheel is gemoderniseerd. Hier zijn de volgende voorzieningen aanwezig:

  – Douches met warm water
  – Familiebadkamer
  – Babyverzorgingsplaats
  – MiVa badkamer
  – Wasbakken (koud en warm water)
  – Afwasplaats voor vaat en handwas
  – Legingsplaats chemisch toilet

  Ook is er een Camper Verzorgingsplaats met loosplaats voor afvalwater en waterpunt met slang voor het vullen van de drinkwatertank.

  Broodjesservice
  Wij houden ervan om onze gasten te verwennen. Daarom bieden wij een broodjesservice aan. De Warme bakker uit Alphen bakt van dinsdag t/m zaterdag verse broodjes en croissants. Wil je hier gebruik van maken? Onze beheerder komt van maandagavond t/m vrijdagavond langs bij je staanplaats om de bestelling te noteren. Je mag ook zelf je bestelling aan ons doorgeven via deze digitale bestellijst.
  Let op: bestellingen kunnen tot 20.00 uur doorgegeven worden. Het afhalen van de bestelde broodjes kan de volgende ochtend vanaf 09.00 uur bij de inforuimte in het ontvangstgebouw.

  Buitenkeuken & koelkast
  Geen zin om op een klein gaspitje te koken? Maak dan gebruik van onze sfeervolle open keuken met aanrecht, gasfornuis en picknicktafel. Ook zijn er verschillende koelkasten en een vriezer aanwezig waar je je boodschappen in koel houdt.

  Overdekte recreatieruimte & loungehoek
  In Nederland kan het ook wel eens regenen. Dan is het fijn als je je even kunt terug trekken in onze overdekte recreatieruimte voor een spelletje of een goed boek. Er is hier ook een ruim aanbod aan toeristisch foldermateriaal en routekaarten te vinden.
  Wees ook welkom in onze loungehoek: een gezellige plek waar je geniet van een goed boek en je drankje, met uitzicht op het hoofdveld en de zandbak.

  Elektra & Wifi
  Alle staanplaatsen en huurtenten op het natuurkampeerterrein beschikken over een elektra aansluiting (max 10 Amp). Verder kunnen onze gasten gebruik maken van gratis WiFi.

  Wasmachine & Centrifuge
  Wie buiten speelt wordt vies. Je kunt op de daarvoor aangewezen plaats een handwasje doen. Maar er is ook een wasmachine met droger aanwezig waar je tegen betaling je was kan doen.

  Eten wat de pot schaft
  Samen eten verbindt. Daarom organiseren we in de zomermaanden regelmatig een ‘Eten wat de pot schaft’ avond. Tijdens deze avond wordt er door Herbs & Spices een smaakvolle en gezonde eenpansmaaltijd bereid in de driepoot boven het open vuur. Je brengt je eigen bord, bestek en drinken mee en schuift aan voor een gezamenlijke maaltijd. Wil je mee eten dan kun je je inschrijven bij de campingbeheerder.