Activiteiten

  Natuurlijke zwemvijver
  Zin in een verfrissende duik? Verscholen in de bossen ligt, vlakbij het natuurkampeerterrein, een natuurlijke zwemvijver met ligweide. De kwaliteit van het water in deze zwemvijver wordt regelmatig gecontroleerd.

  Zomeractiviteiten
  Tijdens de maanden juli en augustus organiseren we bijzondere zomeractiviteiten rond het thema ‘Natuur’. De activiteiten zijn alleen toegankelijk voor de gasten die bij ons verblijven.

  Wandelen en fietsen
  De prachtige natuur en paradijselijke stilte nodigen uit voor het maken van een wandeling. Zowel het wandel- als fietsknooppuntensysteem lopen over en nabij het landgoed. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes te koop. Zelf je wandel- of fietsroute in de omgeving van De Hoevens uitstippelen? Dat kan via RoutesinBrabant.nl

  Ontspanningsmassage
  Druk? Gespannen? Pijn? Veel mensen hebben baat bij een massage: man of vrouw, jong of oud, massage is er voor iedereen. Heerlijk als een verwenmomentje voor jezelf tijdens een weekendje weg. De massage kan zowel in ‘t Bakhuis worden aangeboden, maar ook in de massageruimte elders op het landgoed. V.a. 30 minuten à € 25,-, excl. BTW

  Steden en attractieparken
  Landgoed de Hoevens ligt op 25 minuten rijden van steden als Breda, Tilburg en Turnhout. Hier kunt u winkelen, musea bezoeken of genieten van een terrasje.
  Ook attractiepark ‘De Efteling’ en safaripark en speelland ‘De Beekse Bergen’ zijn vlakbij.
  Kijk voor leuke uit-tips in de omgeving op:
  www.toerismealphen-chaam.nl
  www.vvvtilburg.nl
  www.toerismebaarle.com

  Erop uit in het Brabantse land