Vakantiehuizen

Lekker weg met familie of vrienden? Onder het dak van onze monumentale Vlaamse schuur vindt u een luxe en recent volledig gerestylde accommodatie midden in de natuur. Geniet van de rust en authenticiteit in een groene omgeving... én van elkaar. Tijdens uw verblijf zijn er bovendien ook diverse doe-activiteiten te ondernemen.

Luxe vakantie in eigen land

Locatie voor 10 of 20 personen

De 2 vakantiehuizen, Tongerlo en Echternach, bieden met 4 slaapkamers plaats voor max. 10 personen. Een deel van de wand tussen de vakantiehuizen kan open. Hierdoor ontstaat een accommodatie met 8 slaapkamers, geschikt voor groepen tot 20 personen. 

Fijn voor iedereen

Het landgoed en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor wandelingen en daguitstapjes. De slaapkamer en het sanitair op de begane grond is geschikt voor minder-valide personen (ITS norm). Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven dankzij de speelvoorzieningen op het nabijgelegen natuurkampeerterrein op het landgoed en de zwemvijver.

Pulsar Inspiratieweken 2016

Wordt het tijd om frisse inspiratie op te doen, helderheid te krijgen en tot jezelf te komen? Wil je weten wat je écht wilt of sta je op een kruispunt in je leven? Gun jezelf échte verandering in plaats van tijdelijk verbetering. De 5-daagse Inspiratieweek geeft een krachtige, 'life changing' impuls, die iets omzet in jouw bewustzijn. Na deze week stap je doelbewust, weer vol energie en goede moed een nieuw leven in met een reisplan waarop je koerst. Een op een 'Terugkomdag' veranker je wat je geleerd hebt.                           Lees hier meer.  

Rrauw Challenge

De Rrauw Challenge is een programma van 5 dagen waarin je wordt begeleid in het afrekenen met alles wat je ervan weerhoudt om je droom te realiseren. Je ervaart hoe het is om je los te maken van dagdagelijkse routines en afleidingen, je grenzen te verleggen, op jezelf te vertrouwen en je enkel te concentreren op jouw doel. Je gaat naar huis met een grote dosis zelfvertrouwen en concrete handvatten voor het daadwerkelijk realiseren van jouw toekomstbeeld. Bekijk  hier  de introductiefilm.

 

Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen
© disclaimer