Ezelwandelen

  Speciaal voor haar verblijfsgasten organiseert landgoed De Hoevens ezelwandelingen. Het is een heerlijke manier van ontspanning én een unieke belevenis. Al wandelend met 2 ezels van Stichting De Ezelshoeve geniet je van de prachtige natuur en de paradijselijke stilte op het eeuwenoude landgoed. Je zult merken dat je al snel het sjokkende tempo van je vriendelijke en aanhankelijke metgezel gaat volgen en echt even weg bent uit de dagelijkse drukte en hectiek.

  Je kunt een ezelwandeling voor 2 uur, 4 uur of voor een hele dag reserveren. Afhankelijk van je keuze wandel je tussen de ca. 5 en 13 km. Dat lijkt niet veel, maar aangezien een ezel nooit haast heeft ben je al gauw een paar uur onderweg.

  Tarieven
  – 2 uur                                                                           € 20,-
  – ½ dag – 10.30-14.30 uur of 14.00-18.00 uur        € 40,-
  – 1 dag – 10.30-18.00 uur                                           € 55,-
  Inclusief 2 ezels (max. 10 personen) en routekaart
  Klik hier voor Richtlijnen ezelwandelingen

  Meerdaagse wandelarrangementen
  Er zijn ook meerdaagse wandelarrangementen beschikbaar met overnachting op natuurkampeerterrein De Hoevens. Slapen doe je in een eigen tent/caravan of in een sfeervolle, volledig uitgeruste safaritent die wij voor je hebben klaar staan.
  Klik hier voor Wandelarrangementen ezels

  Over Stichting de Ezelshoeve
  Stichting de Ezelshoeve is een opvang in Baarle-Nassau voor verwaarloosde, mishandelde, zieke, oude en toekomstloze ezels uit Nederland en België. De stichting biedt deze ezels een veilige en liefdevolle toekomst en streeft er zo veel mogelijk naar om voor deze dieren een nieuw thuis te vinden. Ook op De Hoevens grazen enkele ezels van de Ezelshoeve in de kruiden- en bloemrijke weides. Tijdens hun verblijf mogen de ezels af en toe mee uit wandelen: iets wat ze erg leuk vinden. Met de opbrengsten van de ezelwandelingen kan de stichting de huisvesting van de ezels bekostigen. In het recreatiegebouw van het natuurkampeerterrein staat een collectebus voor een vrijwillige bijdrage aan de stichting.